Saigon Baigur Gin

Saigon Baigur Gin er den første premium dry gin, der bliver destilleret i Ho Chi Minh City. Det er en meget ekstraordinær gin med frisk buddhas hånd, som er en citrus frugt og dampinfunderet lotusblomst. 12 karakteristiske lokale bota ... Læs resten nedenfor

På lager

Med vores point kan du både få kontante rabatter samt købe eksklusive produkter her på shoppen. Når du er logget ind som medlem, kan du hele tiden se hvor mange point du har at bruge til kontant rabat på alle varer.
70 cl
43%
70 cl
43%
Du er meget velkommen til at følge os her

Saigon Baigur Gin

Saigon Baigur Gin er den første premium dry gin, der bliver destilleret i Ho Chi Minh City. Det er en meget ekstraordinær gin med frisk buddhas hånd, som er en citrus frugt og dampinfunderet lotusblomst. 12 karakteristiske lokale botaniske ingredienser kombineret med 4 klassiske gin-ingredienser. Disse præsenterer en spiritus, der er et vietnamesisk bud på den klassiske dry gin. Den unikke kombination af lokalt fremskaffede botaniske ingredienser giver Saigon Baigur Gin en frisk og levende smag, inspireret af byen, den er destilleret i. En eventyrlig og spændende gin. Giver en perfekt balanceret gin og tonic drink som går til enhver anledning. Selve flasken er lavet i et yderst flot design, der pynter bar skabet.
Vol.

70 cl

Alc.

43%