Handelsbetingelser

Collection Spirits Aps
Kongens Nytorv 28.1
1050 København K
CVR 39757648
info@collectionspirits.com
Tlf: 71741050

LOVGIVNING

Salg af varer hos Collection Spirits ApS sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordren erklærer Kunden at være bekendt med den gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer.

PRISER & BETALINGSMETODER

Priserne er i danske kroner (DKK) inkl. 25% moms hvor intet andet nævnes.
Betaling med kort: Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Mastercard Debet, American Express og JCB.

FRAGT & LEVERING

Ordrer afgivet inden kl. 12.00 afsendes samme dag med forventet levering på næstkommende hverdag i tidsrummet mellem kl. 08:00 til 16:00. Der leveres ikke lørdag og søndag.

GLS til Privatadresse (0-10 kg): 49,- DKK
GLS til Erhvervsadresse (0-10 kg): 49,- DKK

FORTRYDELSESRET

Collection Spirits ApS yder 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter modtagelse af varen, eller i tilfælde af delt leverance, efter modtagelse af sidste vare(r). Såfremt Kunden ønsker at fortryde sit køb skal der inden 14 dage fra modtagelsen rettes henvendelse herom. Meddelelsen skal gives via e-mail til info@collectionspirits.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på, at fortrydelsesretten ønskes at tages i brug. Fortrydelse kan ikke ske ved at nægte modtagelse af varen eller manglende afhentning fra pakkeshop, uden samtidig at give tydelig meddelelse om dette. Varen bedes returneret i original emballage for at undgå værdiforringelse og for at sikre fuld refusion af betalingen fra købet.

RETURNERING

Ordren skal sendes retur til Collection Spirits ApS uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter meddelelse om fortrydelse af et køb. Kunden afholder de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Kunden bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Det er ikke muligt at returnere eventuelle bestillingsvarer uden forudgående skriftlig aftale. Det er ligeledes ikke muligt at returnere brugte varer.

VARENS STAND VED RETURNERING

Kunden hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Dermed er det tilladt at prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt. I dette tilfælde ved fortrydelse af købet tilbagebetales kun en del eller intet af købsbeløbet, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Ved fortrydelse af et køb returneres beløbet som er indbetalt til Collection Spirits ApS. I tilfælde af en værdiforringelse, som Kunden hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved benyttelse af fortrydelsesretten, refunderer Collection Spirits ApS alle betalinger modtaget ifbm. returvaren, dog undtaget leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor Collection Spirits ApS har modtaget meddelelse om Kundens beslutning om at fortryde købsaftalen. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som der er benyttet ved den oprindelige transaktion, medmindre Kunden udtrykkeligt har indvilget i andet. Collection Spirits ApS kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil returneringen af ordren er sket.

Ved fortrydelse skal varen sendes til:
Collection Spirits ApS C/O
Store & Logic
Kornmarksvej 25
2605 Brøndby
Att.: Returvarer
Der modtages hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

REKLAMATIONSRET

Ved reklamation er det muligt at få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten begrænses dog af varens naturlige holdbarhed. Kunden skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter opdagelse af manglen ved varen. Reklameres der inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Modtages en forkert vare bedes Kunden kontakte Collection Spirits ApS for aftale om inspektion og eventuel ombytning af varerne. Såfremt varen ikke kan ombyttes rettidigt tages varen retur og det betalte beløb blive krediteret og udbetalt til en af Kunden oplyst konto. Påståede dårlige varer refunderes kun ved reklamation med minimum 80% af varens originale indhold og efter producentens undersøgelse og anerkendelse af eventuelle fejl. Er reklamationen berettiget, refunderes dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Der kræves kvittering for afsendelse, for at tilbagebetale fragtomkostninger.

Ved reklamation skal varen sendes til:
Collection Spirits ApS
Direktionen
Kongens Nytorv 28.1
1050 København K
Att.: Reklamation

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt, gerne vedhæft billede hvis relevant.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

PRISGARANTI

PrisGaranti er gældende på alle enkeltvarer på collectionspirits.com ved sammenligning af pris og leveringsbetingelser på en identisk vare hos andre webshops med dansk CVR-nummer, omfattet af danske afgifter og moms regler samt forbrugerbeskyttelse. Det er samtidig et krav at varen på den pågældende webshop er købt hos registreret dansk importør.
Varen skal være på lager og kunne leveres indenfor 2 hverdage. Prisen der sammenlignes med skal beregnes inkl. fragtomkostninger og gebyrer ved køb af samme antal. Varen må ikke være på tilbud, udsalg eller nedsat i en tidsbegrænset periode. Dokumentation for sammenligningsprisen skal foreligge i form af et aktivt link til den pågældende webshop.

GYLDIGHED

Det er Kundens ansvar at holde sig opdateret med de gældende betingelser forud for enhver transaktion.

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med Collection Spirits ApS, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Collection Spirits ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på collectionspirits.com er Morten Schønning, Adm. Direktør. Vi videregiver Kundens e-mailadresse til transportør for kommunikation omkring Track & Trace og leveringsstatus. Som registreret hos Collection Spirits ApS, har Kunden altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Kunden har også ret til indsigt i de registrerede oplysninger. Disse rettigheder har Kunden efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@collectionspirits.com.

FORCE MAJEURE

I tilfælde af at en part rammes af force majeure, hvortil regnes strejke (lovlige såvel som ulovlige strejker og arbejdsnedlæggelser), lockout, brand, oversvømmelse, tyveri, hærværk eller andre hændelser, der ikke kunne forudses, hvorover parten ikke er herre, og hvis følger ikke uden urimelige ofre kan overvindes, er den pågældende part berettiget til at udskyde sin ydelse, indtil hindringen er ophørt uden, at dette berettiger den anden part til at gøre misligholdelsesbeføjelser gældende.