Privatlivspolitik

Generelt

Denne privatlivspolitik er gældende for de persondata, som du giver til Collection Spirits Aps, og/eller som vi indsamler om dig, når du besøger eller handler via vores online shop, er nyhedsbrevsmodtager, eller som bruger af vores tjenester, herunder ved færden på vores hjemmesider, i nyhedsbreve eller på sociale medier. I politikken kan du læse mere om:

Dataansvarlig

Den dataansvarlige enhed for behandling af din persondata er:

Collection Spirits Aps
Kongens Nytorv 28, 1.
1050 København K
CVR: 39757638
Att: Morten Schønning
Tlf: +45 26 77 11 78
info@collectionspirits.com

Vi behandler følgende persondata om dig

I dette afsnit kan du se, hvilke persondata vi behandler om dig. Det kan være forskelligt alt efter, hvilken tilknytning du har. Vi kan behandle persondata om dig i forskellige forbindelser, f.eks. kan man både være besøgende på vores hjemmesider, nyhedsbrevsmodtager og kunde.

Jævnført loven om forbud mod salg af tobak og alkohol til person under 18 år, beder vi dig som det første om at bekræfte din alder, og gemmer oplysningen i vores system.

Persondataoplysningerne registreres hos Collection Spirits Aps og opbevares op til 5 år.

Besøgende på vores hjemmeside

Adresse for vores hjemmeside er collectionspirits.com.

Som besøgende på vores hjemmeside indsamler vi en række data om dig via Google Analytics, som benyttes til statistik, og som vi bruger til at forbedre brugeroplevelsen.

Sete produkter: Vi bruger denne information til at vise dig, hvilke produktsider du har besøgt for nyligt.

Lokation, IP-adresse og browserinfo: Vi bruger denne information til beregning af f.eks. forsendelsesomkostninger.

Leveringsadresse: Vi beder dig om at indtaste denne information så vi f.eks. kan estimere leveringsomkostninger, inden vi sender din ordre afsted, samt selvfølgelig sende dig ordren.

Derudover benytter vi os af cookies, så vi kan holde styr på din indholdet af din shopping kurv, imens du handler videre. Du kan læse mere om vores Cookies Politik

Når du gennemfører en ordre ved os, beder vi dig tilkendegive dit fulde navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, e-mail, telefonnummer, kort- og/eller betalingsinformation og valgfri information, herunder brugernavn og kodeord. Denne information benytter vi til at:

Sende dig information vedrørende din brugerkonto og ordre(r).

Svare på henvendelser, herunder forespørgsel om refundering og kundeklager.

Behandle betalinger og forhindre svindel.

Oprette din brugerkonto I vores online shop.

Overholde lovmæssige forpligtelser, såsom beregning af moms og gebyrer.

Forbedre produktudbuddet online.

Sende dig tilbud og salgsorienteret kommunikation, hvis du tilvælger det.

Hvis du opretter en konto, opbevarer vi dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer, til brug under check-out ifm. fremtidige transaktioner.

Når du har givet samtykke til Collection Spirits ApS, opbevarer vi din persondata i op til 5 år, hvorefter din data slettes fra vores system. Vi opbevarer også kommentarer og produktanmeldelser, såfremt du vælger at bidrage med disse.

Nyhedsbrevsmodtager

Collection Spirits ApS har en række nyhedsbreve, hvor der opsamles persondata, så vi kan sende dig information om os, vores events, tilbud, produkter m.m.

Vi beder dig om samtykke ifm. Tilmeldingen, og du kan altid afmelde dig igen ved at trykke “afmeld”/”unsubscribe” I bunden af nyhedsbrevet, eller ved at skrive til info@collectionspirits.com. Collection Spirits ApS indsamler din e-mail adresse og evt. andre kontaktoplysninger. Din e-mail adresse bliver opbevaret I et krypteret IT-system og er kun tilgængelig for relevante medarbejdere I Collection Spirits ApS.

Når du handler via collectionspirits.com, noterer via via MailChimp din e-mail adresse og data vedrørende indholdet af din indkøbskurv i op til 30 dage, og gemmer det på vores server. Denne information beholder vi for at kunne genopfylde din indkøbskurv I tilfælde af, at du skifter browser eller enhed, eller blot vælger at komme tilbage en anden dag. Du kan læse mere her hos MailChimp.

Jobansøger

Når du søger et job i Collection Spirits, giver du samtidig samtykke til, at vi må behandle dine data. Søger du job hos Collection Spirits, anvender vi dine persondata til at kommunikere med dig som ansøger og vurdere dine erfaringer, kompetencer og kvalifikationer. Din data bliver delt med Ansvarshavende I Collection Spirits ApS, Morten Schønning. Collection Spirits kan kontakte referencer, hvor du har givet kontaktoplysninger og tilladelse. Vi behandler dit navn og kontaktoplysninger, og de date du vælger at dele med Collection Spirits i dit CV og ansøgning.

Dine data registreres i vores IT-systemer og kan kun tilgås af medarbejdere inden for Collection Spirits. Dine data slettes efter seks måneder, medmindre du har givet samtykke til, at vi må gemme dem i længere tid.

Hvem fra Collection Spirits har adgang?

Ansatte og medlemmer af vores team i Collection Spirits har adgang til den information, du tilkendegiver, herunder:

Information vedr. din(e) ordre(r), herunder hvad der blev købt, hvornår salget fandt sted og hvor det skal sendes hen.

Information om kunden, herunder dit navn, e-mail adresse samt fakturerings- og leveringsadresse(r).

Vores team og ansatte har adgang til denne information for at kunne gennemføre ordre, bearbejde refunderinger, samt hjælpe dig bedst muligt undervejs i dit shopping forløb.

Deling af din persondata

I forhold til udvalgte behandlinger af persondata, kan det være nødvendigt at dele dine persondata med leverandører, samarbejdspartnere og myndigheder. Det kan f.eks. være leverandører som hoster IT-løsninger eller bistår Collection Spirits med vores IT-drift. Desuden deler vi dine data ved krav om indrapportering til offentlige myndigheder som f.eks. SKAT.

Vi videregiver din e-mailadresse til transportør(er) for at sikre kommunikation omkring Track & Trace og leveringsstatus. Al levering sker via GLS.

Betalinger

Vi modtager betalinger via Nets Easy. Når vi behandler en betaling, vil noget af din persondata blive videregivet til Nets Easy, herunder nødvendig information til behandling og gennemførelse af betalingen, såsom det totale beløb og information vedrørende fakturering og bankoplysninger.

Dine rettigheder

Som registreret hos Collection Spirits ApS, har Kunden altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Kunden har også ret til indsigt i de registrerede oplysninger. Disse rettigheder har Kunden efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@collectionspirits.com.