Pilou Asbæk x Kongsgaard Gin

Kongsgaard Gin & Tonic pakke

Kr. 359,-

  • 1 x Kongsgaard Raw Gin
  • 4 x Thomas Henry Botanical Tonic
Læs mere
Pilou Asbæk med Kongsgaard Gin i tasken

"Kongsgaard overgår alt andet jeg nogensinde har smagt. Den er fuldstændig fænomenal i en Gin & Tonic"

Om Kongsgaard

Den evige søgen på sæsonens perfekte æblesort, til at komplimentere de elementære grundsmage i gin, afspejler hvor grundigt der bliver gået til værks inden Kongsgaard's prisvindende ædle dråber kommer på flaske. Lige så bevidste er de om hvilke talenter de vil have med på rejsen, når de allerbedste resultater skal opnås. .

Kongsgaard producerer prisvindende gin i særklasse, inspireret af Nordiske skove. Med udgangspunkt i et silkeblødt vinterhvede-destillat, tilføres i første omgang enebær, i en 800 liter Charentais (Cognac kobberkedel), som opereres under åbne flammer. Herefter destilleres en runde præget af citrus og ingefær og til sidst tilføres Danske æbler og mere krydrede botanicals. Brugen af lokale danske æblesorter som skiftes fra sæson til sæson, afspejler og bevarer den karakteristiske og velafbalancerede blanding af sødme og syre, de får fra det koldere klima.

Kongsgaard har ganske enkelt alle elementer til en fuldstændig fantastisk og afbalanceret Gin & Tonic. Det første, der møder én er sprøde æbler, efterfulgt af florale og friske noter, af ingefær og citrus. Finishen er lang og intens med spor af mere krydrede smagsnuancer.